A les llibreries podem trobar gran quantitat de guies, però de vegades una mica allunyades de la nostra geografia o dels biotops particulars que tenim a casa nostra. Personalment, penso que aquesta s´acosta força a el que hauria de ser la guia d´un territori concret. Evidentment, per la seva petita mida, no té la capacitat d´una gran obra, però hi podem veure més de 700 espècies, des de bolets, plantes, mamífers, rèptils, peixos, cargols i molt més.
Hi trobareu des de les espècies més comunes a les més rares i també inclou alguns endemismes, tot amb uns dibuixos d´una qualitat excelent en tots els apartats. Totes tenen un petit text descriptiu i estan acompanyades d´unes icones per situar-les en el seu hàbitat. A més, a l´inici hi ha descrits tots els hàbitats que ens podem trobar dins el parc, incloent-hi la seva part marina.
L´autor és en Toni Llobet i l´edita Brau edicions, una editorial de Figueres que s´està especialitzant en obres d´abast comarcal i en què la natura hi té un paper destacat.
Anuncis