Norfeu des de Falconera
Aquests dies d´hivern són dels millors per poder disfrutar d´una de les zones més boniques de la comarca, el tram de costa  lliure d´edificacions que va de Roses a Cala Jòncols. Avui us mostraré unes poques imatges fetes pels voltants de Punta Falconera, on la màxima atracció és la immensa mola de Cap Norfeu. Ara tot és molt tranquil, el mar és lliure i les cales et permeten una estona de solitud que a l´estiu és impossible.
Si prenem la carretera que ens porta a Cala Montjoi, trobarem molts indrets amb paisatges i vistes espectaculars, on cal destacar la Torre del Sastre, Cap Norfeu, Punta Falconera i les cales de La Murtra i La Rostella. Pels que no coneixeu la zona, us ho recomano, és un itinerari de gran bellesa.
Des de la Torre del Sastre, el Mas Marès i el Canigó
 La Torre del Sastre
 Cap Norfeu des de la Torre del Sastre
 La pedrera del marbre
 Punta Falconera des del camí de ronda

 Barlia robertiana
 Barlia robertiana (detall)
 Per visitar La Rostella o La Murtra cal caminar una mica, però val la pena. Si voleu, podeu accedir a l´antiga Pedrera del Marbre, molt aprop del camí de ronda que passa per les bateries de Falconera (antiga base militar), on s´extreia pedra que es transportava per mar des d´un embarcador de Falconera. I si visiteu la zona aquests dies, podreu veure i fotografiar (no arrencar !!!) una orquídia de gran bellesa, la Barlia robertiana.
Anuncis