El 25 de febrer de l´any passat vaig publicar el primer post al bloc d´Empordà Natura i Patrimoni. La veritat és que no ho havia planejat amb molta antelació, sinó que va sorgir una mica espontàniament. De sempre, he mantingut força contacte amb la natura i m´han atret temes molt diversos. Aquest espai és una mica fruit d´aquest esperit inquiet, és heterogeni, força simple i sense pretensions.
Potser l´únic tema que de vegades no s´adapta a la temàtica del bloc és la Micologia, però ja sabeu que faig ús d´aquesta plataforma per fer-ne la màxima difusió possible i espero que ho trobeu interessant.
No tenia ni idea de quina acceptació podia tenir, i ara, un any més tard, us en puc donar algunes dades.  A hores d´ara hi ha 19 seguidors i uns 28 subscriptors. El bloc ha rebut més de 1600 visites que han vist unes 4400 pàgines. El 40% dels visitants ho fan de manera recurrent i això és una bona dada. El 25% dels accessos al bloc és a través dels motors de cerca, sobretot Google. La pàgina més visitada és la principal, seguida de la Biblioteca, les Webs interessants i a continuació el post titulat “L´espectacle submarí del Cap de Creus”.
No sé si això és molt o poc, Internet és ple de blocs i webs i a més, la temàtica és molt localista i l´abast mai serà gaire ampli. La solitud del blogger de vegades és força desesperant, fa poc un bloc amic tractava aquesta qüestió. Quan escric un text sempre penso en si algú se´l llegirà i en quina opinió li mereixerà, i he arribat a esborrar un post sencer sense publicar-lo pensant que no interessaria ningú.
No m´extenc més. El que sí vull dir-vos és que agraeixo molt les vostres visites i que espero que els temes que hi trobeu us interessin. Podeu suposar que el temps lliure no em sobra (tots anem més o menys igual), i l´he de repartir entre tot el que faig, això fa que de vegades no pugui dedicar tota l´atenció necessària al bloc o que els posts que escric no siguin més detallats i extensos, però és el que hi ha.